Slik monterer du batteripakken

Vår batterimonterte GPS er både liten, smart og vanntett og er utstyrt med et internt reservebatteri for å kunne oppdage om det er frakoblet. Den er utstyrt med en ekstra sterk antenne, som muliggjør montering direkte på bilbatteriet, også under panseret. Enheten er også utstyrt med en spesiell klemmekobling for enkel montering på bilbatteriet og et vanntett skall. Den har både innebygd akselerometer og gyroskopsensorer med nøyaktig deteksjon av bevegelsesendringer, som er perfekt for elektroniske loggbøker.

Hvor er batteriet?

Start med å finne batteriet. Tidligere var det mest vanlig at batteriet ble plassert under panseret, men de siste årene har det blitt mer vanlig å plassere det inne i bilen. Finner du den ikke under panseret kan det være verdt å sjekke under gulvet ved passasjersetet, eller i bagasjerommet. Har du en ladehybrid kan det være verdt å konsultere en fagmann for riktig installasjon.

Montering

Ved montering er det viktig at du beskytter deg. Pass på at bilens motor er helt slått av og bruk hansker når du håndterer eller berører batteriet. Når du har funnet batteriet, fjern batteridekselet for å få tilgang til batteriet. Det er en dobbeltsidig tape på baksiden av enheten som brukes til å feste enheten til batteriet. Fest enheten med antennen og LED-indikatorene vendt opp. Enhetens strømkabel er designet for å kobles direkte til den positive polbraketten på bilbatteriet og jordledningen er designet for å kobles direkte til den negative braketten på bilbatteriet.

Den batterimonterte enheten er den nest vanligste etter OBD-enheten som er plassert i bilens diagnoseuttak. OBD-enheten er også enkel å installere. WorkMirror tilbyr begge disse enhetene til samme pris (79 kr / måned)