Bruksområder

Å administrere bedriftens biler kan være både tidkrevende og tungvint, og derfor har elektroniske kjørebøker blitt standard i en rekke bransjer. Kommunal transport er standard i dag for de fleste kommuner. Entreprenører, håndverkere og servicebedrifter bruker elektroniske loggbøker for å spare kostnader og unngå skattetillegg ved revisjoner.

Kommuner og offentlig sektor

De fleste kommuner bruker i dag en eller annen form for elektronisk kjørebok. Implementering av elektroniske kjørebøker fører ofte til økt kontroll og store besparelser. Både ved å bruke bilene mer effektivt og redusere antall biler, men også ved å få bukt med misbruk av kjøretøyene.

WorkMirror er egnet for å møte de spesifikke kravene som en kommune måtte ha. For eksempel tilbyr vi samme enhet for GPS-sporing og føreridentifikasjon. Dette betyr at du kun trenger én enhet i bilen og reduserer dermed stresset.

Bygg og anlegg

Som elektriker, rørlegger eller snekker er du vanligvis ute i felt store deler av arbeidsdagen. Da er det ofte behov for å kunne skille mellom hvilke arbeidsplasser eller kunder man har besøkt og hvor lenge. Med WorkMirror får du en rask og enkel oversikt over hvem og hvor mye tid du bruker hos ulike kunder. I tillegg slipper du ubehagelige overraskelser og kan enkelt vise rapporter om hvordan kjøretøyene dine har kjørt, avhengig av Skatteetatens retningslinjer for førerkort og dokumentasjon.

Mindre bedrifter og entrepenører

 

Som eier og gründer i en liten bedrift er utfordringen å minimere administrasjon og overhead. Samtidig ønsker vi å minimere ulike typer risiko.
Hvis virksomheten din ikke bare drives på et kontor, er elektroniske loggbøker en del av dette puslespillet. I stedet for å føre loggbøker manuelt og samle inn data, la loggboken samle inn dataene automatisk. Skulle det gjennomføres skatterevisjon, har du også redusert risikoen for uønskede sanksjoner der Skatteetaten ikke er fornøyd med dokumentasjonen din.

Vi har selv vært en liten bedrift og nedenfor er noen lenker til informasjon som kan være av interesse for deg som eier av en liten bedrift: