Kjørebok OBD

Kjørebok OBD er vår mest populære enhet. Den installeres enkelt ved å sette inn bilens eksisterende OBD -diagnoseuttaket.

Hvordan fungerer det?

Med vår OBD-enhet får du pålitelig sporing på kjøretøyene dine og en enhet som verken plager eller distraherer sjåføren. Dette er vår mest populære GPS-enhet.
Biler produsert etter 1996 er vanligvis utstyrt med en såkalt OBD-II-port (On-diagnostics II). Alle kjøretøy som er produsert siden den gang, må ha en slik port installert. Enheten installeres eller fjernes på få sekunder og genererer data til loggboken automatisk. Porten kan plasseres på forskjellige steder avhengig av modell, men er vanligvis plassert under instrumentpanelet.

Enkel installasjon

WorkMirror OBD-enhet får strømforsyning fra OBD-uttak på bilen.
Siden WorkMirror OBD-enheten bare trekker spenning fra OBD-kontakten, er det ingen risiko for at OBD-enheten forstyrrer bilens kontrollsystem. Noen bilprodusenter ønsker å unngå å koble til uautorisert utstyr av denne grunn. Siden WorkMirror OBD-enheten ikke kommuniserer over OBD-bussen, eksisterer ikke denne risikoen.

Tekniska data

WorkMirror sporingssender er designet med funksjoner som får det til å fungere for sitt formål
ParameterBeskrivning
Dimension45x23x40 mm
Vikt35g
Batteri80 mAh
Buffert minne1.000 positioner
Känslighet- 162 dBm

INSTALLERING

Kom i gang med kjørebok OBD-enhet

1

Finn OBD-porten. Den er vanligvis plassert under instrumentpanelet foran førersetet.

2

Koble enheten til OBD-porten og kontroller at lampen på baksiden av enheten lyser.

3

Koble enheten til rett bil inne i WorkMirrors web-portal og start kjøringen.

VANLIGE SPØRSMÅL

Da er den mest sannsynlige årsaken at mekanikeren glemte å plassere enheten på plass igjen etter seg. Når bilen blir inspisert eller er i bruk, må mekanikerne få tilgang til diagnoseuttaket med eget utstyr. Kontroller at enheten er riktig tilbakestilt.
Nei. Siden vi ser langsiktig på våre kundeforhold er kostnaden for OBD-enheten bakt inn i prisen. Du betaler derfor ikke et gebyr for selve kjørebok OBD-enheten.
Vurderer du å kjøpe et større antall? Ta kontakt med en av våre selgere.