Hvilken enhet skal jeg velge?

WorkMirror kjørebok tilbyr flere forskjellige GPS-enheter. Enhetene har ulike styrker og svakheter, og det varierer hvilken enhet som er best egnet. Et av de vanligste spørsmålene vi får er «hvilken enhet bør jeg ha?»

Våre vanligste enheter

Våre mest populære enheter er OBD-enheten og den batterimonterte enheten.
OBD-enheten plasseres direkte i bilens diagnoseuttak og forstyrrer derfor ikke føreren under kjøring. Det er verdt å huske at mekanikeren setter enheten tilbake etter service eller reparasjon. Den batterimonterte enheten er også skjult og er vår mest permanente løsning. Den festes direkte til batteriet med medfølgende teip på baksiden av enheten og kabelen kobles til pluss- og minuspolene på batteriet. Ikke glem å slå av tenningen og bruk hansker når du håndterer bilens batteri.

Sigarettenner-uttaket

To av våre enheter monteres enkelt i bilens sigarettenner og er utstyrt med USB-innganger
Vi tilbyr også to enheter som kobles direkte inn i bilens sigarettenner. En liten USB-enhet og en enhet med innebygd føreridentifikasjon. Begge disse har USB-innganger for enkelt å kunne lade f.eks. mobiltelefonen på turen. Enheten med føreridentifikasjon er spesielt egnet for deg som har ulike sjåfører som deler på bilene.

VÅRE ENHETER

Velg den enheten som passer dine behov

elektronisk kjørebok

OBD-enhet

Vår bestselgende enhet. Installert på sekunder. Enheten settes inn i bilens diagnoseuttak og forstyrrer ikke føreren under kjøreturen.

elektronisk kjørebok

Installer på batteriet

Installert på batteriets pluss- og minuspoler. Enheten leveres med tape på baksiden som gjør det enkelt å feste den rett på batteriet

elektronisk körjournal

12V enhet

Enheten kobles direkte inn i bilens sigarettenner-uttak og har USB-inngang dersom telefonen må lades under turen

elektronisk kjørebok

Føreridentifisering

Enheten kobles direkte inn i bilens sigaretttenner og har en innebygd RFID-leser med støtte for føreridentifikasjon i samme enhet

Hvilken enhet passer meg?

Det avhenger delvis av hvilke behov du har. Ønsker du en så enkel installasjon som mulig, er nok OBD-enheten eller USB-enheten et godt valg. Hvis du vil unngå at enheten ikke kobles til igjen etter at bilen har vært på verksted, er den batterimonterte enheten et godt valg. Og er dere flere som kjører de samme bilene, vil GPS-enheten med innebygd føreridentifikasjon være det mest opplagte valget. Husk at når du legger inn bestillingen din har du alltid mulighet til å balnde på enheter dersom du trenger ulike enheter i ulike biler.

VANLIGE SPØRSMÅL

Ja, alle våre enheter er utstyrt med innebygde batterier som fortsetter å rapportere posisjoner selv om enheten trekkes ut eller fjernes.
Nei. Siden vi ser langsiktig på våre kundeforhold har vi bakt enheten inn i prisen. Du betaler ikke et gebyr for selve enheten.
Vurderer du å kjøpe et større antall? Ta kontakt med en av våre selgere.