Vanlige spørsmål og svar

Her har vi en liste over de vanligste spørsmålene vi får om kjørebøker og hvordan du kommer i gang med WorkMirror. Hvis spørsmålet ditt ikke dekkes av svarene nedenfor, ikke nøl med å kontakte oss. Vår kundeservice svarer gjerne på dine spørsmål.
En elektronisk kjørebok dokumenterer et kjøretøys reiser og holder oversikt over tider og avstander for hver reise. GPS-enheten sitter vanligvis i bilen og måler nøyaktig avstand på alle turer og støtter ofte Skatteetatens dokumentasjonskrav.
Skattemyndighetene krever dokumentasjon på virksomhetens drift. En godkjent kjørebok skal inneholde Skatteetatens dokumentasjonskrav. En godkjent kjørebok skal inneholde: Startadresse, stoppadresse, formål med turen og kjørelengde for turen. Her kan du se mal for kjørebok
Det er hovedsakelig to områder hvor det er et stort potensial for kostnadsbesparelser. 1) Redusere andelen privatreiser som påvirker både tid og drivstofforbruk. 2) Optimalisering av kjøretøy. Ved å se hvordan bilene brukes, kan du lettere justere mengden biler basert på virkeligheten. Besparelser varierer fra sak til sak, men kostnadsbesparelser på mellom 10-15 % er ikke uvanlig.
Vi har en enkel on-boarding som lar deg komme i gang med en gang. Se instruksjonene for hvordan du kommer i gang her.
Målerposisjonen beregnes ved hjelp av enhetens GPS og kan også kalibreres manuelt når du føler behov.
Ja, WorkMirror oppdager passasjer for belastningsskatt i Gøteborg og Stockholm og du har mulighet til å se avgiftene for hvert kjøretøy fordelt på turer på jobb eller privat, når du for eksempel tar ut din månedlige rapport.
OBD er bilens diagnoseuttak. Uttaket brukes vanligvis av bilmekanikere når de analyserer og feilsøker bilens operativsystem. Fra OBD-kontakten kan du også få strømforsyning samt lese av bilens data eller målerposisjon. OBD har vært standard på alle biler som selges i EU siden 2001. Plasseringen av uttaket avhenger av produsent og modell, men den vanligste plasseringen er bak dashbordet, under rattet eller mellom førersetene.
Du kan enkelt flytte enheten fra bilen du har tenkt å erstatte og deretter koble den til et annet kjøretøy.
Du kan enkelt generere en ny adgangskode på https://app.workmirror.com ved å skrive inn e-postadressen knyttet til kontoen din.
Du kan lese om alt fra leveringer til oppsigelse i våre kjøpsbetingelser.