Kjørebok sammenligning

Hvordan er WorkMirror sammenlignet med noen av de andre kjørebok-alternativene som er tilgjengelige på markedet?
Her kan du sammenligne ulike alternativer på kjørebok-leverandører med hensyn til pris, enkelhet, fleksibilitet og informasjonssikkerhet

Kjørebok sammenligning - Pris

Elektroniske kjørebøker er i dag modne produkter. Dersom du ikke har helt spesielle krav til systemet, vil trolig prisen være en av de viktigste faktorene i ditt beslutningsgrunnlag. Åpenheten når det kommer til pris varierer veldig mellom ulike kjørebok-leverandører. Nedenfor har vi listet opp de vanligste alternativene:

Kjørebok sammenligning - Utstyr

Et elektronisk kjørebok-system bruker GPS-enheter. GPS-enhetene er tilgjengelige i forskjellige design og hver type har sine fordeler og ulemper.

Så mye kan du spare

Antal fordon
x
Kostnad per månad
x
Antal år
x
Ditt pris
00
Du sparar
00

* Tallene er basert på en kostnad per bil på SEK 79 / måned. I tillegg tilbyr vi
kvantumsrabatter for deg som har mange kjøretøy som gjør at du sparer enda mer.

Vi er ISO-sertifisert

Som bedrift er vi sertifisert for både kvalitet og informasjonssikkerhet. Nedenfor er en kort beskrivelse av disse sertifiseringene.

ISO 9001 har fokus på kvalitetssikring. WorkMirror skal levere en stabil, høy kvalitet til våre kunder og dermed sikre høy grad av kundetilfredshet. Vårt kvalitetsnivå skal opprettholde en sunn balanse mellom kundevennlighet, kostnader og personalets trivsel.

ISO 27001 fokuserer på informasjonssikkerhet. Ved å følge denne standarden sikrer vi metodisk og bevisst arbeid for å møte informasjonssikkerheten i virksomheten.