GPS-enhen med føreridentifisering

Har dere biler som jevnlig kjøres av forskjellige personer? Da kan du enkelt se hvem som har kjørt med vår GPS-enhet med innebygd føreridentifikasjon.

En enhet isteden for to

Med denne enheten trenger du ikke ha to enheter i bilen. Enheten har en innebygd RFID-leser som gjenkjenner de vanligste taggene og kortene på markedet.
Enheten er først og fremst for de som ønsker å kunne koble til sjåfører for kjørte turer. Enheten gjør det mulig å identifisere sjåføren med RFID-brikke. Dette betyr at du kan bruke dine eksisterende kort eller tagger med vår kjørebok uten å måtte sette inn en ekstra enhet i bilen.

Enkelt å installere

Siden føreridentifikasjon er integrert i GPS-enheten, er enheten betydelig enklere å installere enn den tradisjonelle føreridentifikasjonen.
Finn et passende sted å plassere GPS-enheten. Sett mikro-USB-kontakten inn i enheten og koble sigarettkontakten til sigarettennerkontakten. Fest om nødvendig kabelen med klips. Enheten er nå klar til bruk. Enheten kan fungere i flere dager uten strømforsyning.

Tekniska data

WorkMirror Tracker er designet med funksjoner som gjør at den fungerer for sitt formål
ParameterBeskrivning
Dimension105x60x18 mm
Vikt127g
Batteri2.000 mAh
Buffert minne2.000 positioner
Känslighet- 162 dBm

Støtter de vanligste RFID-brikkene på markedet

EM

EM er en RFID-standard som er vanlig i nordiske passasjesystemer av ulike slag. Det vanligste er i form av tagger hvor brikken fungerer som en nøkkel for å åpne dører og porter.

MiFare

Mifare er den vanligste typen når det kommer til smartkort. Den brukes i alt fra kollektivkort, som passering på gjenvinningsplasser, til billetter og arrangementer og til mange andre formål.

VANLIGE SPØRSMÅL

En fulladet enhet som er ute og kjører vil vare i ca. 5 dager. Hvis den av en eller annen grunn skulle bli dratt ut, vil den fortsette å registrere turene.
Nei. Siden vi ser langsiktig på våre kundeforhold har vi bakt enheten inn i prisen. Du betaler ikke et gebyr for selve enheten.
Vurderer du å kjøpe et større antall? Ta kontakt med en av våre selgere.