Om oss

Vi har gitt bedrifter og kommuner enkle og pålitelige GPS-løsninger siden 2011 og har kontorer i Sverige, Norge, England, Tyskland og USA.

WorkMirror

WorkMirror er en del av Enera International AB og er en raskt voksende aktør innen telematikk. Vår forretningsmodell er basert på en SaaS-løsning (Software as a Service) hvor vi tilbyr en komplett løsning for elektronisk kjørebok. GPS-enhetene våre er enkle å installere og vi streber alltid etter å tilby tjenester som er intuitive og enkle å bruke. WorkMirror sysselsetter i dag en håndfull personer, noe som gir oss en stor fordel og gjør oss i stand til å tilby betydelig lavere priser enn våre svenske konkurrenter. Vi er et solid selskap som har tilbudt GPS-løsninger i mange år. Vår risikoklasse hos UC er 5, noe som tilsvarer et selskap med svært lav risiko. Hvis du vil lese mer om risikoklasser, kan du gjøre det her. Enera er et stabilt og lønnsomt selskap. Les om oss på allabolag.se

ISO-sertifisering

ISO 9001 har fokus på kvalitetssikring. WorkMirror skal levere stabil og høy kvalitet til våre kunder, og dermed sikre høy grad av kundetilfredshet. Kvalitetsnivået vårt må opprettholde en sunn balanse mellom kundevennlighet, kostnader og personalets trivsel.
ISO 27001 fokuserer på informasjonssikkerhet. Ved å oppfylle denne standarden sikrer vi metodisk og bevisst arbeid for å møte informasjonssikkerheten i selskapet.

WORKMIRROR TEAMET